• Κυριακή γιορτή και ψώλη να’ ταν η εβδομάδα όλη | LiFO – Εξομολογήσεις ” Η τέλεια Κυριακή” |

  Ένα ίσον κανένα

  Κυριακή γιορτή και ψώλη να’ ταν η εβδομάδα όλη… 

  Ανάρτηση αγαπημένης ερωτιάρας:

  τη ροδέλα τη λέμε κουλούρι τώρα;

  τη ροδέλα τη λέμε κουλούρι τώρα;

   

  Και τα καλύτερα σχόλια ….: 

  ΦΑΤΑ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ

  ΦΑΤΑ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ

   

  poso exei paei to kilo ta koyloyria

  Το παραπάνω κείμενο είναι μη ειδησεογραφικό. Αποτελεί μια χιουμοριστική - σατιρική καταγραφή της επικαιρότητας και το περιεχόμενο του δεν θα πρέπει εκληφθεί ως ενημερωτικό ή να χρησιμοποιηθεί περαιτέρω ως τεκμηρίωση άλλων κειμένων ή λήψης αποφάσεων.
  • Fail Social fail

   Ρε δε πα να μείνετε όλοι με το δηλητηριώδες πουλί σας στο χέρι? Τουλάχιστον το ζευγάρι πηδιέται και περνάει καλά…Εσείς καθίστε αγάμητοι ή με περιαστασιακό σεξάκι προσπαθώντας να αποδείξετε πόσο cool και υπεράνω ρομαντισμού είστε…
   Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο γιατί να κάτσεις να ασχοληθείς και να κάνεις ολόκληρο edit στο άρθρο για να κράξεις κάτι που ούτε σε πρόσβαλε, ούτε επικίνδυνο είναι ούτε τίποτα….Απλά είστε λίγο κομπλεξικούληδες και λίγο ζηλιάρηδες…άντε, πείτε την αλήθεια…αφού αποκαλυφθήκατε!

   (Το παραπάνω σχόλιο είναι μη ειδησεογραφικό. Αποτελεί μια χιουμοριστική – σατιρική καταγραφή της επικαιρότητας και το περιεχόμενό του δεν θα πρέπει να εκληφθεί ως ενημερωτικό ή να χρησιμοποιηθεί περαιτέρω ως τεκμηρίωση άλλων κειμένων ή άλλης απόφασης.)

   Άντε γεια! Και καλή βδομάδα! :p