• Τρολλάροντας το ΚΚΕ ή πως να στήσεις μια προβοκάτσια

  Μούγκα

  Πριν κάμποσο καιρό, όταν ήταν στα φόρτε του το κίνημα της πατάτας (εδω που τα λέμε, ακόμα είναι) αποφασίσαμε να στήσουμε μια μικρή φαρσούλα και να δούμε πόσο θα περπατήσει με θύμα το ΚΚΕ που ξύνισε το μουνάκι τους και δεν άντεχαν την εργατιά…

  Φτιάξαμε ανακοίνωση του ΚΚΕ με το γνωστό ΚΚΕ GeneratorTM και το στείλαμε σε όσα  FAIL NEWS μπλογκ μπορούσαμε και τους δώσαμε μια ώρα περιθώριο για να το δημοσιεύσουν.. Τσίμπησαν αμέσως. Μαζί τους βέβαια και το ΚΚΕ, που καταδικάζει το socialfail.gr για προβοκάτσια, από εκεί και ο τίτλος του άρθρου.

  Ήταν πολύ απλό και τα βήματα είχαν κάπως έτσι:

  1. Βαρεμάρα τρελή ποιον θα πειράξουμε σήμερα;
  2. Το ΚΚΕ και μερικά news blogs
  3. Φτιάχνουμε ανακοίνωση με το KKE Generator, σβήνουμε μερικές πίπες και προσθέτουμε δικές μας πίπες διατηρώντας πάντα τον απαραίτητο ξύλινο λόγο της Αλέκας και των ανακοινώσεων του ΚΚΕ
  4. Ψάχνουμε news blogs που είναι εξ ορισμού FAIL BLOGS και τους στέλνουμε την είδηση από το socialfail.gr domain γιατί είμαστε σίγουροι ότι είναι τόσο στόκοι που δεν θα το καταλάβουν.
  5. Το δημοσιεύουμε καλού κακού και στο ζουγκλα
  6. Συνεχίζουμε να πίνουμε τις μπυρίτσες μας και περιμένουμε να τσιμπήσουν τα ΖΩΑ.
  7. ….
  8. Success μας έγραψε μέχρι και ο Ριζοσπάστης και ενας ακόμα μαλακοκάβλης που έκανε ολόκληρη ανάλυση για το ΚΚΕ.

   

  …και εδω τα σκρινσοτια έτσι για την ιστορία και το wiki

  τροκτικό... ενημέρωση

  τροκτικό… ενημέρωση


  Δεύτερο FAIL

  πάμε ρε για FAIL

  πάμε ρε για FAIL

  Ωπ… εχει και άλλους:

  FAIL BLOG νούμερο 3

  FAIL BLOG νούμερο 3

  …και άλλους και άλλους αλλά το πιο σπουδαίου είναι ότι τσίμπησε πολύ άγρια ο ριζοσπάστης γράφοντας ένα κατεβατό τεχνοφοβικό, οπισθοδρομικό , φασιστικό, έτσι όπως μόνο τα καλά κουμούνια ξέρουν να γράφουν!!

  το socialfail στον Ριζοσπάστη

  το socialfail στον Ριζοσπάστη

   

  Ευχαριστούμε Ριζοσπάστη, τιμή μας! Δεν είμαστε προβοκάτορες, απλά πιστεύουμε ότι τίποτα δεν είναι ιερό. Το λέει άλλωστε και ένας από τους κανόνες των ιντερνέ και διά του λόγου το ασφαλές παραθέτω κανόνες 13/14/15:

  13. Nothing is Sacred.
  14. Do not argue with a troll — it means that they win.
  15. The more beautiful and pure a thing is, the more satisfying it is to corrupt it.

   

  Το παραπάνω κείμενο είναι μη ειδησεογραφικό. Αποτελεί μια χιουμοριστική - σατιρική καταγραφή της επικαιρότητας και το περιεχόμενο του δεν θα πρέπει εκληφθεί ως ενημερωτικό ή να χρησιμοποιηθεί περαιτέρω ως τεκμηρίωση άλλων κειμένων ή λήψης αποφάσεων.