• Πολλαπλασιάζονται!!! | Like, hello, WTF DUDETTES???

  Μούγκα

  Η Αμοιβάδα είναι μονοκύτταρος οργανισμός, το χαρακτηριστικότερο ίσως από τα Πρωτόζωα, που κινείται με ψευδοπόδια. Ως αμοιβάδες (αμοιβαδοειδή) λογίζονται και τα πρωτόζωα που είναι ίδια με αυτήν και επίσης κινούνται με τον ίδιο τρόπο. Ο γνωστότερος εκπρόσωπός της είναι η Αμοιβάς η Πρωτεύς (Amoeba proteus). Υπάγεται στην οικογένεια Γυμναμοιβαδίδες. Ζουν μέσα σε γλυκά νερά, έλη και λίμνες. Παρουσιάζουν ερεθιστικότητα, καθώς αντιδρούν (πλησιάζουν ή απομακρύνονται) στα διάφορα ερεθίσματα που δέχονται από το περιβάλλον τους, όπως το φως και η θερμοκρασία. Για την ευκολία που υπάρχει να βρεθούν και να διατηρηθούν στη ζωή, χρησιμοποιούνται από επιστήμονες ως πειραματόζωα.

  Geek talk alert!

  Δεν έχεις ιδέα από makeup, μόδα κι άλλα προϊόντα του μουνιού. Ναι, προφανώς το ξέρω! Διαβάζεις SocialFail, χέσε με.

  Ξέρεις τι είναι το sidekick επειδή είσαι ψιλοgeek. Ναι, προφανώς το ξέρω! Διαβάζεις SocialFail, χέσε με.

  Meet Vain Μάρα‘s sidekick, Jeanaah! Το τσουτσέκι του Κωστόπουλου επέστρεψε με παρέα – όπως Αμερική. Μην κωλυσιεργείς! Απόλαυσε στην πουστιά -μπορώ να το λέω αυτό στο YouTube; Ζμπούτζαμ, δεν είμαι στο YouTube – και μην ξεχνάς, ποτέ, ΜΑ ΠΟΤΕ, μη σκοτώσεις κάποιον φίλο της Vain Μάρας.

  DAFUQ?

  Το παραπάνω κείμενο είναι μη ειδησεογραφικό. Αποτελεί μια χιουμοριστική - σατιρική καταγραφή της επικαιρότητας και το περιεχόμενο του δεν θα πρέπει εκληφθεί ως ενημερωτικό ή να χρησιμοποιηθεί περαιτέρω ως τεκμηρίωση άλλων κειμένων ή λήψης αποφάσεων.